MARKEDSFØRING PÅ SOCIALE MEDIER

ONLINE ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

Digital markedsføring af en restaurant kan være en udfordrende opgave, da der er mange forskellige strategier og taktikker, som kan bruges til at promovere en restaurant og tiltrække kunder. Men det behøver ikke være svært. Som restaurantejer kender du vigtigheden af at tiltrække og fastholde kunder. Det er her, restaurantmarkedsføring kommer ind i billedet. Ved at implementere effektive marketingstrategier kan du øge din restaurants synlighed, drive trafik og reservationer og i sidste ende booste din bundlinje.

ANNONCERING PÅ FACEBOOK

Flip The Table er specialister i at markedsføre restauranter, barer og andre virksomheder fra restaurationsbranchen på sociale medie platforme, herunder Facebook og Instagram. 
Markedsføring på sociale medier er i konstant udvikling, og de krav som forbrugeren stiller over for restauratører er kun steget over de sidste par år. Der skal produceres høj kvalitets content, der er fængende, man skal ramme de rigtige målgrupper og sørger for at kommunikere sit produkt og budskab ud korrekt.
Dette kan være en stor opgave og derfor være svært som restauratør, at lægge den ekstra tiden og arbejdet, i at udvikle strategier, for sit brand. Dette fjerner fokus på det du er god til og i sidste ende koste på bundlinjen. 
Skal du derfor have hjælp til at eksekvere og planlægge marketing strategier for din virksomhed på sociale medier, så kan du trygt kontakte Flip The Table. 

META ANNONCERINGSPAKKER

Hos Flip The Table har vi valgt at skabe en samlet og skræddersyet pakkeløsning til annoncering på METAs platforme. Vores pakker er designet til at sikre høj kvalitet og data drevne resultater. Vi analysere altid jeres nuværende setup, community, content og hjemmeside samt en ekstern analyse. Derefter planlægger vi en strategi der matcher din virksomheds tone og brand, og matcher dem med nutidens trends og tildenser. Vi kommer også ud til jer og foretager op til 4 shoots hver måned på din lokation, og skyder det bedst mulige content i høj kvalitet. 

Vi foretager løbende analyser af din målgruppe, konkurrenter og post-performance, så du kan vide dig sikker på at jeres Facebook / Instagram annoncer er optimeret og strategisk planlagt. Som ny kunde hos Flip The Table starter vi altid med vores opstartspakke, som selvfølgelig bliver skræddersyet til din virksomhed og behov. Vi tror på gensidig tillid og professionel stolthed og derfor kan du efterfølgende vælge at fortsætte med annoncering på abonnement, helt uden lange bindingsperioder eller store kontrakter. Det mener vi er ærlig digital marketing. 

Meta-Logo

Med Flip The Table som dit Meta annoncerings bureau, er du sikret høj kvalitets annoncer og content på Metas mange sociale medie platforme. I Drop-Down menuen kan du se nogle af de mange trin, der indgår i vores opstarts og abonnements løsninger 

For dem, der træder ind i Meta’s verden for første gang eller dem, der vil have en mere strategisk tilgang:

✅ Meta Business Manager: Opsætning og optimering af din konto.

✅ Domæneverificering: Bekræftelse af dit domæne for at sikre troværdighed.

✅ Pixel & Conversion API: Installation på din hjemmeside for at spore og optimerer konverteringer.

✅ Integration med Bookingsystem: Sikrer en problemfri forbindelse mellem din annoncering og dine reservationer.

✅ 360° Analyse: En dybdegående undersøgelse af din digitale tilstedeværelse inkl. internanalyse (hjemmeside, SoMe, indhold, community) og eksternanalyse (konkurrenter, makromiljø, målgruppeanalyse).

✅ Workshop: En dedikeret dag, hvor vi dykker ned i strategier, taktikker og planlægning.

✅ Handlingsplan: En detaljeret plan for de første 3 måneder af din Meta-markedsføringsrejse, med gennemgang af strategier og målsætninger.

Prisen er 14.995 kr. excl. moms pr. pakke pr. måned.

For restauranter, der ønsker at navigere i den komplekse verden af digital markedsføring, tilbyder vi en omfattende annonceringsservice på Meta:

✅ Kampagner: Oprettelse og styring af 2-3 målrettede kampagner for maksimal eksponering.

✅ Opsætning & Optimering: Professionel opsætning af dine kampagner for at sikre, at de kører optimalt.

✅ A/B Testing: Test to versioner af en annonce samtidigt for at finde ud af, hvilken der performer bedst.

✅ Databaserede Målgrupper: Målretning baseret på indsamlede data for at nå de mest relevante kunder.

✅ Remarketing Flow: Genfang tidligere besøgende med skræddersyede annoncer.

✅ Rapportering: Daglig opdatering i Google Sheets og en dybdegående månedlig performance rapport.

✅ Møder: 1 månedligt strategisk møde for at gennemgå fremskridt og justere strategi.

✅ Budget: Annonceringsomkostninger på op til 15.000 kr. pr. måned (ikke inkluderet i prisen).

Prisen er 4.995 kr. excl. moms pr. pakke pr. måned.

CONTENT TIL DIGITAL MARKEDSFØRING

Marketing på sociale medier, er mest af alt drevet af visuel identitet. Dette sker i form af produceret content i enten billede eller video format. Når der annonceres på eksempelvis Facebook og Instagram, er det essentielt, at man præsentere forbrugerne for nøje udvalgte og æstetisk præsenterede produkter og ydelser. Flip The Table er dit digitale marketing og content bureau og vi tilbyder flere former for produktion af content. Eksempelvis kan du lave en content aftale eller vælge vores dedikerede META ads content pakke.

Du kan læse og se mere om vores content ydelser her.

Skal vi tage den første samtale om din restaurants digitale markedsføring?

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er interesseret i et samarbejde eller ønsker at høre nærmere om vores services. Vi tilbyder alt fra digital marketing på Facebook/Instagram, til annoncering på Google og søgemaskine optimering.