DRC & Flip The Table

Flip The Table er eksperter i digital markedsføring for Café & restaurationsbranchen. Som medlem af DRC får du eksklusive tilbud på vores specialiserede markedsføringsløsninger. Boost dim cafes eller restaurants online synlighed med os!”

Boost din forretning med DRC's nye Markedsføringsaftale med Flip The Table!

Ønsker din restaurant, bar eller café at skinne i den digitale tidsalder? Flip The Table præsenterer et eksklusivt partnerskab med DRC – Danske restauranter og cafeer.

Dit eksklusive forspring som DRC medlem inkluderer:

  • En GRATIS opstartspakke (værdi: 14.995 kr.)
  • 20% rabat på Flip The Tables markedsføringsløsninger.

Mere end 15 års erfaring og passion

Flip The Table er ikke bare et marketingbureau. VI er en fusion af kreativitet, innovation, og en dybt rodfæstet passion for madindustrien. Vi tilbyder ikke bare skræddersyede løsninger; Vi transformerer den måde, din restaurant fremstår i den digitale verden på. Med over et årtis erfaring fra nogle af Københavns mest anerkendte restauranter kombinerer vi datadrevne strategier med indsigt i restaurationsbranchen. Dette resulterer i maksimal effekt og en overbevisende afkast af investeringen.

Vores markedsføringsløsninger

Vores løsninger

Din restaurant kan blive lige så mindeværdig på de sociale medier, som den er i virkeligheden.

Det kræver bare en samarbejdspartner, der deler din passion og vision.

Social media management er en tjeneste, der involverer at overvåge og organisere din restaurants tilstedeværelse på sociale medier.

Dette kan omfatte oprettelse og planlægning af opslag, besvarelse af kommentarer og beskeder og analyse af målinger for at måle effektiviteten af virksomhedens indsats på sociale medier.

Læs mere her 

Vi er din kreative strateg og formidler – en naturlig forlængelse af dit team. Og vi sørger for, at dit håndværk kommer til sin fulde ret på sociale medier.

Content creation er et vigtigt aspekt af marketing og branding, da det hjælper din restaurant med at kommunikere dine budskaber og værdier til dine gæster og målgruppe.

Det kan også bruges til at drive trafik til et websted, generere kundeemner og opbygge kundeloyalitet.

Læs mere her

Med et årtis erfaringer fra Københavns toprestauranter har vi rutinen og indsigten til at differentiere dit gastronomiske brand og forbinde dig med de rigtige målgrupper online.

Online annoncering på sociale medier for restauranter i Danmark kan være en effektiv måde at nå ud til potentielle gæster og øge synligheden for en restaurant.

Der findes mange forskellige sociale medieplatforme, der kan være relevante for restauranter, herunder Facebook, Instagram, TikTok og linkedin.

Læs mere her

Annoncering på Google er noget af det første, der møder dine potentielle kunder, når de starter deres købsrejse. Ved at annoncere på Google, sikrer du at du er blandt de første viste resultater. 

Vi ved at digital marketing kan være svært at navigere i. Derfor har vi lavet et simpelt overblik over vores proces og arbejde med Google Ads og din virksomhed. 

s mere her

SEO optimering (Search Engine Optimization) sikrer at din hjemmeside performer og rangere på søgemaskiner, så som Google. Vi optimere indholdet på din hjemmeside og strukturer den for at forbedre dens performance og placeringer. På den måde skaber vi over tid mere organisk trafik til din hjemmeside, hvilket vil øge din online synlighed og generere flere leads og bookinger.

Læs mere her

Skal vi tage den første samtale om din restaurants marketing strategi?

Book et uforpligtende møde med vores CEO Mads Sommer Ankerlund, hvor vi sammen gennemgår jeres ønsker og behov. 

Læs mere om samarbejdet