GOOGLE ADS ANNONCERING

I en branche domineret af take-away ordre og online deals, er det vigtigere end nogensinde før, at være synlig på digitale kanaler.
Hos Flip The Table sikrer vi at din restaurant bliver vist på Google, når kunderne søger efter lækre lokale spise oplevelser i København.

UDNYT VORES ERFARING FRA RESTAURATIONS- OG MARKETING BRANCHEN

Hos Flip The Table, er vi dine lokale fag specialister inden for markedsføring af restauranter i København. Vores specialister har fingrene på pulsen, og vi elsker at nørde de nyeste digitale marketing tiltag. Derfor kan du altid vide dig sikker på at vi implementerer og udvider din Google Ads konto, med de nyste trends og strategier.
Vi har over 15 års erfaring med restaurationsbranchen og derfor kan vi, som ingen andre bureauer, sætte os i din virksomheds sted og derved få skabt flotte resultater gennem online annoncering på Google, Facebook, Instagram mm.
Med vores branche kendskab og erfaring, sikrer vi altid at optimere dine annoncer, således så vi jager de absolut bedste priser på klik og konverteringer.
Vi arbejde løbende på optimering og implementering af de nyeste og mest effektive Google Ads strategier.

GOOGLE ADS ABONNEMENTER

Google Ads pakkerne til dig der ønsker at blive eksponeret til potentielle kunder gennem Google søgninger. Dit behov kan eksempelvis være at få flere take away bestillinger, flere in-house seetings eller promovere en ny menu, uden at skulle investere for meget tid eller ressourcer i det selv. Med andre ord, den perfekte pakkeløsning til dig der gerne vil prøve online annoncering af.

Du får selvfølgelig vores ekspertise og medierådgivning, en dybdegående analyse og skarpe kampagner, med månedlig justering.

HVORDAN ARBEJDER VI MED GOOGLE ADS?

Vi ved at digital marketing kan være svært at navigere i. Derfor har vi lavet et simpelt overblik over vores proces og arbejde med online annoncering og dig. Hos køber du ikke blot en online annoncerings løsning, men et samarbejde med os i Flip The Table. Du får ud over din pakkeaftale, vores erfaring & ekspertise med, samt medierådgivning.
Vores specialister sikrer, at vi kommer i mål på den bedste måde. Skulle du have et større behov, kan vi altid justere din aftale og løsning uden ekstra binding.
Vi skræddersyer altid din Google løsning til dig, og tilbyder som udgangspunkt 3 forskellige opstarts pakker, til 3 meget forskellige situationer.

Google ads

Med Flip The Table som dit specialiserede google Ads bureau, er du sikret høj kvalitets annoncer på Googles søge & display netværk. I Drop-Down menuen kan du se nogle af de mange trin, der indgår i vores opstarts og abonnements løsninger 

✅Google Search og Display Annonceringmed løbende justeringer.

✅Google Analytics, Google Ads samt Google tag manager konto.

✅1 kampagne med op til 5 annoncer.

✅Løbende justering, ubegrænsede søgeordsmængde efter hensigt, gratis rådgivning, direkte adgang til live data.

✅Google Spend max 5.000 kr. ( ikke inkluderet i prisen) 

✅Google Search og Display annoncering med løbende justeringer.

✅Google Analytics, Google Ads samt Google tag manager konto.

✅2 kampagne op til 8 annoncer
løbende justering, ubegrænsede søgeordsmængde efter hensigt, gratis rådgivning, direkte adgang til detaljeret live data

✅Rådgivning og justering af selve setup, skulle der opstå strategi ændringer

✅Google Spend max 10.000 kr. ( ikke inkluderet i prisen)

✅Google Search og Display Annoncering med løbende justeringer.

✅Google Analytics, Google Ads samt Google tag manager konto.

✅Op til 5 kampagne 8 – 12 annoncer

✅Strategisk justering løbende, ubegrænsede søgeordsmængde efter hensigt, komplet medie rådgivning, direkte adgang til omfattende live data.

✅Google Spend max 15.000 kr. ( ikke inkluderet i prisen)

Skal vi tage den første samtale om din restaurants Google strategi?

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er interesseret i et samarbejde eller ønsker at høre nærmere om vores services.