Horesta & Flip The Table

Flip The Table tilbyder medlemmere hos HORESTA, særlige tilbud på digital markedsføring, der specielt er rettet mod Hotel & restaurationsbranchen. 

HORESTA & Flip The Table

Tiltræk flere gæster gennem professionel digital markedsføring.
Flip The Table er stolte af at have indgået en aftale med brancheorganisationen HORESTA og tilbyder derfor HORESTA’s medlemmer direkte adgang til særlige tilbud på digital markedsføring.

Tilbuddet omfatter første måned GRATIS + opstartspakke til en værdi af 14.995 kr. og 20 % rabat på vores markedsføringsløsninger. 

Dit digitale markedsføringsboost starter her:

1. GRATIS opstartpakke: 
Uanset om du har fokus på Meta eller Google Ads, får du en komplet startpakke til en værdi af 14.995 kr. ex. moms – helt uden omkostninger! 

Meta-pakken dækker alt fra opsætning af Meta Business Manager og Pixel til en dybdegående 360° analyse af din digitale tilstedeværelse.

Google Ads-pakken indeholder komplet opsætning af Google Ads, GA4 Google Analytics, søgeordsanalyse, benchmarking og meget mere.

2. 20% Rabat på fremtidige løsninger:
Når startpakken er på plads, får du som HORESTA-medlem også 20% rabat på alle Flip The Tables’ markedsføringsløsninger – både for Meta og Google Ads

Mere end 15 års erfaring og passion

Hvorfor vælge Flip The Table?

Med 15 års dybdegående erfaring i restaurationsbranchen er Flip The Table ikke kun eksperter i digital markedsføring, men også i at forstå de unikke udfordringer, du står overfor i dagligdagen. Deres tilgang er både datadrevet og performanceoptimeret, hvilket garanterer dig skræddersyede og branchespecifikke marketingsløsninger.

Vores markedsføringsløsninger

Vores løsninger

Din restaurant kan blive lige så mindeværdig på de sociale medier, som den er i virkeligheden.

Det kræver bare en samarbejdspartner, der deler din passion og vision.

Social media management er en tjeneste, der involverer at overvåge og organisere din restaurants tilstedeværelse på sociale medier.

Dette kan omfatte oprettelse og planlægning af opslag, besvarelse af kommentarer og beskeder og analyse af målinger for at måle effektiviteten af virksomhedens indsats på sociale medier.

Læs mere her 

Vi er din kreative strateg og formidler – en naturlig forlængelse af dit team. Og vi sørger for, at dit håndværk kommer til sin fulde ret på sociale medier.

Content creation er et vigtigt aspekt af marketing og branding, da det hjælper din restaurant med at kommunikere dine budskaber og værdier til dine gæster og målgruppe.

Det kan også bruges til at drive trafik til et websted, generere kundeemner og opbygge kundeloyalitet.

Læs mere her

Med et årtis erfaringer fra Københavns toprestauranter har vi rutinen og indsigten til at differentiere dit gastronomiske brand og forbinde dig med de rigtige målgrupper online.

Online annoncering på sociale medier for restauranter i Danmark kan være en effektiv måde at nå ud til potentielle gæster og øge synligheden for en restaurant.

Der findes mange forskellige sociale medieplatforme, der kan være relevante for restauranter, herunder Facebook, Instagram, TikTok og linkedin.

Læs mere her

Annoncering på Google er noget af det første, der møder dine potentielle kunder, når de starter deres købsrejse. Ved at annoncere på Google, sikrer du at du er blandt de første viste resultater. 

Vi ved at digital marketing kan være svært at navigere i. Derfor har vi lavet et simpelt overblik over vores proces og arbejde med Google Ads og din virksomhed. 

s mere her

SEO optimering (Search Engine Optimization) sikrer at din hjemmeside performer og rangere på søgemaskiner, så som Google. Vi optimere indholdet på din hjemmeside og strukturer den for at forbedre dens performance og placeringer. På den måde skaber vi over tid mere organisk trafik til din hjemmeside, hvilket vil øge din online synlighed og generere flere leads og bookinger.

Læs mere her

Skal vi tage den første samtale om din restaurants marketing strategi?

Book et uforpligtende møde med vores CEO Mads Sommer Ankerlund, hvor vi sammen gennemgår jeres ønsker og behov. 

Læs mere om samarbejdet