SEO OPTIMERING

SEO TIL RESTAURANTER PÅ ABONEMMENT

Flip The Table tilbyder skræddersyede SEO-pakker, der skal bidrage til at øge konverteringsraten og retention raten på din hjemmeside.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE SEO FRA FLIP THE TABLE?

Flip The Table er et marketing bureau der fokusere udelukkende på restaurationsbranchen. Med vores store indblik i branchen, har vi erfaret at restauranter, øger antallet af bookinger ved en konverteringsvenlig og SEO optimeret hjemmeside. 
Mange restauratører har førhen udelukkende benyttet sin hjemmeside til at vise kunder menuer og som landingsside for booking systemer. 
Den moderne forbruger har dog i takt med digitaliseringen ændret sin måde hvorpå de søger nye spise eller drikke oplevelser. 

Ved at vælge et samarbejde med Flip The Table, får du et unikt indblik i vores best practise, og sammen lægger vi en langvarig SEO strategi. Denne strategi kan vi månedligt arbejde videre på, hvis du vælger at SEO på abonnement. 

Der er flere fordele ved at sørge for at din hjemmeside er optimeret. En af de væsentligste er at det kan hjælpe med at tiltrække flere besøgende og øge jeres restaurations online synlighed.

I drop down menuen ved siden af kan du se hvilke tiltag vi tager for dig og hvorfor.

Hvad får du med i pakken?

Google Analytics samler alt trafik dit domæne modtages. Med en analytics kan vi direkte måned til måned, se ændringer i trafik. Yderligere kan vi se hvilke sider og hvilke enheder / destinationer, forbrugeren kommer fra.

Ved at oprette en virksomhedsejet My Business, sikre vi at det kun er de korrekte informationer, som kunderne bliver vist. Åbningstider, telefon nr. Booking links, billeder af de bedste produkter etc. samt verificering af Google Anmeldelser.

Ved at oprette et domæne i Search Console, kan vi manuelt indsende Sitemaps og anmode Google om at indeksere de ændringer vi har foretaget. Ved at gøre det på denne måde kan man speede en proces op, der normalt kan tage op til 9 måneder.

Grundig analyse af hvilke ord der optræder på din side og hvordan de rangere, samt hvordan de bør optræde i tekst og overskrifter.

Ved at analyse hvordan din interne linkstruktur virker, kan denne optimeres således at kunderejsen bliver simplere. Yderligere benchmarker vi mod konkurrenter, og giver et estimat på hvor mange digitale omtaler / Links, der er hos dem.

Ved at SEO optimere eksisterende tekst, kan man hurtigere øge et websites performance. Derfor optimere vi tekster , billeder, hastigheder etc.

ved at kontrollere og øge mængden af digital omtale dit website får, kan vi øge dit domænes rangering på Google. Dette giver organisk bedre placeringer og øger samtidig dit domænes troværdighed, skulle der også annonceres via Google Ads.

SEO LØSNINGER TIL RESTAURANTER

Med en SEO opstartspakke får du alt det vigtigste i en grundig SEO optimering, uden den lange bindingsperiode og store udgift. Vi gennemgår hele dit domæne for eventuelle fejl/mangler og sætter dig op korrekt på det digitale kort. Vi analysere dine konkurrenter og benchmarker din hjemmeside, så vi ved præcis hvilke tiltag der skal indføres. Efter de første 30 dage, sender vi dig en rapport med strategiske løsningsforslag og udvidelser, så vi fortsat kan bidrage til en højere retention rate, lavere bounce rate og bidrage til at skabe flere organiske konverteringer til dig og din virksomhed.

Sådan arbejder vi med SEO

Som SEO kunde hos Flip The Table, sikrer du at blive eksponeret mere effektivt på Googles søgenetværk. Vi sikrer at din hjemmeside samt dets indhold, er optimeret og forbliver det.

Når du laver en SEO aftale starter vi med en grundig og dybdegående analyse af din hjemmesides rangering, brug af søgeord, hastighed og bruger optimere den, således at der ikke er nogle tekniske årsager, der sørger for at kunderne forlader dit site. 

Efter dette vil vi udarbejde en content plan, der skal sikre at dit website konstant følger den hårde konkurrence, der er på Googles søgenetværk. Ved at opsætte Google Analytics, Datastudio, My Business og Search Console, sikre vi at alt den data der modtages, bliver brugt til videre optimering af dit site.

SEO er en proces der tager lang tid og derfor sørger vi løbende for at optimere din hjemmesides indhold, således at det er up to date, med den seneste benchmark inden for restaurationsbranchen.

Med andre ord, får du som SEO kunde hos Flip The Table, en rådgiver der kan støtte dig løbede. En komplet gennemgang af din hjemmeside, en detaljeret handleplan samt en optimering af indhold og rådgivning. Alt sammen opsamlet månedligt med datadrevne rapporter over din hjemmesides performance. 

Med Flip The Table til at optimere din SEO performance, du sikret høje organiske placering på Googles søge netværk. I Drop-Down menuen kan du se nogle af de mange trin, der indgår i vores opstarts og abonnements løsninger 

✅   Opsættelse af Google Analytics, Google My Business, og Google Search Console.

✅   Komplet søgeordsanalyse

✅   Benchmark analyse af top 3 konkurrenter, baseret på SEO performance.

✅   SEO optimering af tekst på hjemmeside

✅   On/off Site optimering.

✅   Hastighedsoptimering.

✅   Opsættelse af Google Analytics, Google My Business, og Google Search Console.

✅   Opsætning af en ny GA4 Google Analytics konto, til fremtidig sporing af data fra din hjemmeside.

Skal vi tage den første samtale om din restaurants SEO strategi?

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er interesseret i et samarbejde eller ønsker at høre nærmere om vores services.