SOCIALE MEDIER

SOCIALE MEDIER PÅ ABONNEMENT

Sociale medier har ændret den måde gæster interagerer og kommunikerer med restauranter på – derfor skal sociale medier selvfølgelig være en del af jeres  restaurants marketing og kommunikation. Social media management involverer at overvåge og organisere din restaurants tilstedeværelse på sociale medier. Det omfatter oprettelse og planlægning af opslag, indholdsskabelse, besvarelse af kommentarer og beskeder og analyse af målinger for at måle effektiviteten af indsatsen på sociale medier.

MAKE IT STAND OUT

SKAB DEN PERFEKTE SOCIAL MEDIA STRATEGI MED FLIP THE TABLE

Med et abonnement på sociale medier hos Flip The Table får du hele pakken. Alt fra strategisk planlægning, produktion af relevante billeder og video, til organisering af opslag der fanger dine gæster.

Målet med social media management er at øge synligheden og engagementet af din restaurant på sociale medieplatforme, såsom Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn. Ved effektivt at styre din restaurants tilstedeværelse på sociale medier opbygger vi brandbevidsthed, fællesskab, generere kundeemner, og i sidste ende drive bookinger.

SOME MANAGEMENT PAKKER

Hos Flip The Table har vi valgt at skabe en samlet og skræddersyet pakkeløsning til management af sociale medier. Vores pakker er designet til at sikre høj kvalitets indhold på diverse sociale platforme. Vores specialister planlægger strategi der passer til din virksomheds tone og brand, og sikrer at indholdet matcher nutidens trends og tildenser. Vi kommer også ud til jer og foretager op til 4 shoot’s hver måned på din lokation, og skyder det bedst mulige content i høj kvalitet. 

Vi foretager løbende analyser af din målgruppe, konkurrenter og post-performance, så du kan vide dig sikker på at dit SoMe-indhold er optimeret og strategisk planlagt. Du vil altid modtage en månedlig rapport, så du kan se din udvikling. Du kan læse mere om pakkernes indhold her. 

Sociale medier kan være svære at navigere rundt i, samtidig med at man står for den daglige drift af sin virksomhed. Med Flip The Table sikrer du top community management og planlagt kvalitets indhold på dine sociale kanaler.
Med enten grundpakken eller Pro-pakken fra Flip The Table, får du en holistisk tilgang til social media management, som ikke kun øger din synlighed men også bygger et stærkt og engageret online community omkring din restaurant. I Drop-Down menuen kan du se nogle af de mange trin, der indgår i vores opstarts og abonnements løsninger 

For restauranter, der søger en omfattende tilstedeværelse på sociale medier, tilbyder Flip The Table en komplet løsning:

✅ 12 posts pr måned.
– 12 indlæg hver måned, herunder feed, story, og reels.

Diverse Content
– 12 billeder eller reels, der fremhæver alt fra retter og produkter til ansatte og den overordnede stemning.

Strategi & Planlægning
– Målrettet indholdsplanlægning og strategisk rådgivning.

Målgruppeanalyse.
 – Dybdegående analyse af din målgruppe for at tilpasse indholdet mest effektivt.

Community Management
– Grundlæggende tilsyn med din online community.

Performance Rapport.
Basis månedlig rapport, der fremhæver nøgletal og resultater.

Prisen er 7.995 kr. excl. moms pr. måned pr. restaurant.
Denne pakke er designet til at opbygge brand awareness, øge engagementet og tiltrække nye kunder via platforme som Facebook, Instagram og TikTok.

For dem, der ønsker en mere intensiv social media strategi, tilbyder vi en Pro-version:

✅   Posts on demand.
– Skræddersyede indlæg efter behov. (feed, story, reels).

✅   Content on demand.
– Ubegrænset content skabelse baseret på dine behov.

✅   Content Shoots.
– Op til 2 professionelle foto- og videoproduktioner på din lokation hver måned.

✅   Content planlægning og
strategi.
– Avanceret indholdsplanlægning og strategisk rådgivning.

✅   Copywriting til hvert post.
-Specialiseret tekst til hvert indlæg.

✅   Målgruppe analyse.
– Fuldstændig forståelse og segmentering af din målgruppe.

✅   Hashtag analyse og strategi.
– Avancerede metoder for at optimere indlægs performance.

✅   konkurrent analyse.
– Overvågning og analyse af konkurrenters aktivitet

✅   Pro community management.
– Avanceret community management for at fremme loyalitet og engagement.

✅   Pro månedlig performance rapport.
-Detaljeret månedlig rapport med avancerede analytics.

Prisen er 14.995 kr. excl. moms pr. måned pr. restaurant:

Denne pro-pakke tager din sociale medie tilstedeværelse til det næste niveau, hvilket giver dig muligheden for at fremstå som en førende aktør i restaurationsbranchen på alle større sociale medieplatforme.

SOME MANAGEMENT FOR RESTAURANTER GJORT NEMT​

Sociale medier og hvordan man optræder på dem, har i det sidste årti haft en stigende indflydelse på markedet. Forbrugerne er blevet mere kræsne og det har aldrig været nemmere for folk at tage billeder og dele positive såvel som negative oplevelser.

Med Flip The Table til at tage sig af dine Sociale medier, kan du bruge din tid på det, der er vigtigst for dig. Vi sørger for at dine platforme altid er optimeret til interaktion, æstetik og salg, så din online tilstedeværelse og forretning vokser.

Vi tilbyder fleksible SoMe pakker, hvor du har mulighed for at vælge hvilket omfang af SoMe management du ønsker. Når du indgår en aftale med Flip The Table, lægger vi altid først en strategi baseret på vores første opstartsmøde. Her kan vi forventningsafstemme og lægge en grundig plan, for den content og den stil, i ønsker.

Flip The Table producere selv fængende Content, og vi er specialister i digital markedsføring af restauranter og barer. Vi hjælper med alt fra strategi til færdige opslag, herunder fotografering, video og post produktion af grafisk materiale. I bestemmer selv, hvor meget tid der skal afsættes til at få jeres sociale medier til at stå skarpt. Vi har flere forskellige pakker og løsninger, nogle med simpel opslags management og andre med decideret community management, hvor vi sørger for svar på spørgsmål og kommentarer.

Når du har valgt at lade os hjælpe dig, begynder den sjove del, hvor vi sørger for friskt indhold på dine platforme. Hvis du også vil lave nogle opslag og stories selv, kan vi aftale, hvordan dette gøres bedst.
Vi planlægger altid mindst et måneds indhold frem, og vi poster ikke noget før det er godkendt.

Skal vi tage den første samtale om din restaurants SoMe strategi?

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er interesseret i et samarbejde eller ønsker at høre nærmere om vores services.