VIDEN

Optimer din restaurants digitale tilstedeværelse med vores ekspertise.

DIGITAL MARKEDSFØRING TIL RESTAURANTER

Flip The Table har med mere end 15 års erfaring i restaurationsbranchen, opnået ekspertise inden for markedsføring i branchen, og besidder således en omfattende viden om strategier, der specifikt henvender sig til branchens behov.

Flip The Table stræber efter at hjælpe din restaurant til, at få succes med en stærk digital tilstedeværelse gennem innovative og effektive strategier. 

Vi er bevidste om, at det kan være en udfordring at komme i gang, og vide hvor man skal starte. For at gøre det nemt for dig, har vi forsøgt at gøre det overskueligt og forståeligt, så du kan komme igang med optimering af din restaurants digitale tilstedeværelse med det samme.

Vi ønsker at dele vores viden og erfaringer med jer, og vi har derfor samlet vores viden her på siden. Inden for vidensbankens rammer vil vi udforske en række forskellige aspekter af digital markedsføring.

SENESTE INDLÆG

3 tips til SEO optimering

Er du ikke SEO specialist, men ønsker at optimere din landingspage, så du opnår flere eksponeringer på søgemaskinerne? Vi har gjort det nemt for dig, og giver dig her 3 tips til SEO optimering af din hjemmeside.

brand manual

Hvis du ikke allerede har en brandmanual, så er det nu du skal komme igang. En brandmanual er rigtig vigtig for din restaurant, og sikrer dig, at der er en rød tråd gennem hele din brands identitet.

Kunderejsen

Hvorfor bør du kigge ind i kunderejsen for din restaurant? Det fortæller vi dig her. Vi guider dig gennem kunderejsens faser, og fortæller dig, hvordan du kan bruge den til, at få flere gæster i din restaurant.

Er du i tvivl om hvordan du skal gribe en benchmark-analyse an, så har vi samlet vores tips og tricks til at komme i gang. En benchmark-analyse er et vigtigt redskab for at skabe et overblik over markedet og benchmarke dig mod dine konkurrenter.

Leder du efter en hurtig guide til at optimere din restaurants hjemmeside med H-tags? Med H-tags kan du forbedre din placering i søgeresultaterne og vi har samlet de essentielle tips for at hjælpe dig med at implementere disse tags effektivt.

Google tips

Er du på udkig efter råd til at øge din restaurants synlighed gennem Google Ads? Med en gennemarbejdet kampagne kan du øge trafikken til din hjemmeside og forbedre eksponeringen for din restaurant. Vi har samlet vores tips til Google Ads lige her.

organisk og betalt content

Er du interesseret i at forstå forskellen mellem organisk og betalt indhold, især når det kommer til at promovere din restaurant online? Vi gennemgår forskellene mellem de to former for at forbedre din online synlighed.

content plan

Vil du lære at skabe en stærk digital tilstedeværelse med effektive content planer til sociale medier? Så fortæller vi dig alt hvad du skal vide og hvordan du skal gøre for at optimere din synlighed og øge dit engagement.