KONTAKT FLIP THE TABLE

Er du interesseret i at høre, hvad Flip The Table kan gøre for netop dig og din restaurant? Vi inviterer dig til at tage det første skridt og lære mere om, hvordan vores ekspertise og løsninger kan gøre en forskel for din forretning. 

Giv os et kald, og lad os tage en samtale om, hvordan Flip The Table kan hjælpe netop din virksomhed. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, hjælpe dig med at optimere din forretning og bidrage positivt til din virksomheds udvikling. Alternativt kan du sende os en mail med dine tanker og forespørgsler eller udfylde vores kontaktformular. 

Vi er klar til at hjælpe dig med at optimere din forretning effektivt. Vores dedikerede specialister glæder sig til at høre fra dig!

KONTAKT FLIP THE TABLE

Flip The Table er et kreativt marketingbureau i København, som gennem innovation og strategi hjælper københavnske restauratører med at fortælle deres historie på sociale medier. Vores mission er at løfte restaurationsbranchen gennem digitale kreativitet og markedsføring med en historie.

Vi har via vores 15 års interne erfaring fra restaurations og bar branchen, et unikt indblik i hvordan det er at drive en restauration og kan derfor strategisk lægge de bedste løsninger netop for din virksomhed. Vi arbejder udelukkende med kundecases der giver mening, og vi lægger stor stolthed i at drive jeres digitale kanaler som et partnerskab. 

Er du derfor i tvivl om hvorvidt vi i Flip The Table kan løfte din virksomhed til et nyt niveau, er du altid velkommen til at ringe, skrive en mail, eller komme forbi til en kop kaffe og en samtale om hvordan vi kan hjælpe dig. 

BOOK ET MØDE

I kan også tage direkte kontakt til vores CEO – Mads Sommer Ankerlund og booke et møde her

SKRIV TIL OS

  HVEM ER FLIP THE TABLE

  Mads CEO

  MADS SOMMER ANKERLUND​

  FOUNDER & CEO

  Nicolaj Marketing Specialist

  NICOLAJ PEDERSEN

  CREATIVE MARKETING SPECIALIST

  Billede på vej (3)

  SILLE SUNDBERG

  MARKETING TRAINEE

  Marketing Trainee

  SOFIE MUNKSGAARD

  SOME MANAGER