SERVICES

At drive en restaurant er ikke let. Med os til rådighed kan du bruge din tid hvor du bør.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT & MARKETING DER GIVER DIG TID TIL AT FOKUSERE

Ønsker du at tage hånd om dit brand, få vist dine kunder hvor smukke anretninger du kan kreere, hvor flot setting du har skabt for dem at spise i, men har ikke tid overskud eller kendskab til det?

Så er det her Flip The Table kommer ind i billedet. Vi er et kreativt marketing bureau, der har over 15 års erfaring fra restaurationsbranchen. Vi sørger for at din vision kommer ned på video og billeder, samt bliver kommunikeret ud til den helt rigtige målgruppe. På den måde kan du bruge tid på det vigtigste for dig og din virksomhed, og rolig overlade markedsføring, branding og social media content produktion til os.  

Vi tilbyder en lange række services inden for digital marketing, content produktion og SoMe management som du kan se her

SERVICES

CONTENT CREATION

Med Flip The Table kan du skabe flotte, fængende og inspirerende stykker content, der får dit brand til at fremstå bedst muligt. Vi sørger fra alt fra ideer og storyboarding fra kontoret til final cut og post produktion.

SOME MANAGEMENT

Sociale medier har ændret den måde gæster interagerer og kommunikerer med restauranter på – derfor skal sociale medier selvfølgelig være en del af jeres restaurants marketing og kommunikation.

META MARKETING

Digital markedsføring af en restaurant kan være en udfordrende opgave, da der er mange forskellige strategier og taktikker, som kan bruges til at promovere en restaurant og tiltrække kunder. Men det behøver ikke være svært.

GOOGLE ADS MARKETING

Indtag førstepladsen på Google i Danmark med målrettet Google annoncering. Igennem en Google annoncering er i de seneste år blevet til et vigtigt redskab til forbedring af en virksomheds online tilstedeværelse.

SEO OPTIMERING

Med SEO optimering sikrer du at din hjemmeside performer og indholdet rangere organisk. Vi gennemgår hele din hjemmeside og skaber en SEO strategi der over tid bidraget til øget omsætningen med organiske topplaceringer.

Kun 25% af landets restauranter gør brug af betalt online annoncering på sociale medier.

Som restaurantejer kender du vigtigheden af at tiltrække og fastholde kunder. Det er her, restaurantmarkedsføring kommer ind i billedet. Ved at implementere effektive marketingstrategier kan du øge din restaurants synlighed, drive trafik og reservationer og i sidste ende booste din bundlinje.

Online annoncering på sociale medier for restauranter i Danmark er en effektiv måde at nå ud til potentielle kunder og øge synligheden for ens restaurant. Og i dag er det kun ca. 25% af landets restauranter som gør brug af betalt online annoncering på sociale medier.


Er du klar til at øge din online tilstedeværelse og forbedre bundlinje?

Skal din virksomhed være med på rejsen?
Gør som vores tilfredse kunder og kontakt os i dag