OM FLIP THE TABLE

Vi laver kreative løsninger gennem visuel kommunikation, indhold, koncepter og strategier.

HVEM ER FLIP THE TABLE?

Velkommen til Flip The Table, dit go-to bureau til markedsføring på sociale medier, content creation og annoncering. Vi forstår vigtigheden af en stærk online tilstedeværelse i nutidens digitale verden, og vi er her for at hjælpe din restaurant med at få succes gennem innovative og effektive strategier.

Mere end 15 års erfaring og passion

Med mere end 15 års erfaring fra restaurantionsbranchen ved vi hvor udfordringerne opstår og hvor vi kan gøre en forskel.

Vores team af erfarne fagfolk er dedikerede til at levere resultater for vores kunder. Uanset om du har brug for hjælp til at skabe en sammenhængende brand identitet, skabe engagerende indhold, eller køre målrettede reklamekampagner, har vi kompetencerne og ekspertisen til at tage din tilstedeværelse på sociale medier til næste niveau.

Men vi stopper ikke kun ved sociale medier. Hos Flip The Table tilbyder vi et komplet udvalg af marketingtjenester for at sikre, at din virksomhed når sit fulde potentiale. Fra hjemmesidedesign og søgemaskineoptimering til e-mailmarketing og influencer-partnerskaber, har vi værktøjerne og ressourcerne til at skabe succes for din virksomhed.

Så hvis du er klar til at tage din markedsføring på sociale medier til næste niveau, skal du ikke lede længere end til Flip The Table. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe din restaurant med at få succes.

HVAD TILBYDER FLIP THE TABLE?

Flip The Table er din  specialist til markedsføring, content produktion og management af din restaurant, bar eller cafés sociale medier i København. 

Med over 15 års erfaring inden for restaurationsbranchen, får du ikke blot et markedsføringsburau, med dine interesser for øje, men en samarbejdspartner, der kender til de daglige udfordringer ved drift af restauration. Sammen vil vi lægge strategier der sikre at din virksomhed bliver fremhævet på bedst vis. 

Med Flip The Table som din digitale markedsføringspartner, sikrer du høj kvalitet på dine sociale kanaler, samt skarp datadrevet og performanceoptimeret annoncering på digitale kanaler. 

Din restaurant kan blive lige så mindeværdig på de sociale medier, som den er i virkeligheden.

Det kræver bare en samarbejdspartner, der deler din passion og vision.

Social media management er en tjeneste, der involverer at overvåge og organisere din restaurants tilstedeværelse på sociale medier.

Dette kan omfatte oprettelse og planlægning af opslag, besvarelse af kommentarer og beskeder og analyse af målinger for at måle effektiviteten af virksomhedens indsats på sociale medier.

Læs mere her 

Vi er din kreative strateg og formidler – en naturlig forlængelse af dit team. Og vi sørger for, at dit håndværk kommer til sin fulde ret på sociale medier.

Content creation er et vigtigt aspekt af marketing og branding, da det hjælper din restaurant med at kommunikere dine budskaber og værdier til dine gæster og målgruppe.

Det kan også bruges til at drive trafik til et websted, generere kundeemner og opbygge kundeloyalitet.

Læs mere her

Med et årtis erfaringer fra Københavns toprestauranter har vi rutinen og indsigten til at differentiere dit gastronomiske brand og forbinde dig med de rigtige målgrupper online.

Online annoncering på sociale medier for restauranter i Danmark kan være en effektiv måde at nå ud til potentielle gæster og øge synligheden for en restaurant.

Der findes mange forskellige sociale medieplatforme, der kan være relevante for restauranter, herunder Facebook, Instagram, TikTok og linkedin.

Læs mere her

Annoncering på Google er noget af det første, der møder dine potentielle kunder, når de starter deres købsrejse. Ved at annoncere på Google, sikrer du at du er blandt de første viste resultater. 

Vi ved at digital marketing kan være svært at navigere i. Derfor har vi lavet et simpelt overblik over vores proces og arbejde med Google Ads og din virksomhed. 

s mere her

SEO optimering (Search Engine Optimization) sikrer at din hjemmeside performer og rangere på søgemaskiner, så som Google. Vi optimere indholdet på din hjemmeside og strukturer den for at forbedre dens performance og placeringer. På den måde skaber vi over tid mere organisk trafik til din hjemmeside, hvilket vil øge din online synlighed og generere flere leads og bookinger.

Læs mere her

MØD FLIP THE TABLE

Mads CEO

MADS SOMMER ANKERLUND​

FOUNDER & CEO

Nicolaj Marketing Specialist

NICOLAJ PEDERSEN

CREATIVE MARKETING SPECIALIST

Billede på vej (3)

SILLE SUNDBERG

MARKETING TRAINEE

Marketing Trainee

SOFIE MUNKSGAARD

SOME MANAGER

Skal vi tage den første samtale om din restaurants marketing strategi?

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er interesseret i et samarbejde eller ønsker at høre nærmere om vores services.